Felanmälan och jour

Fastighetsskötsel & Felanmälan

Delagott Förvaltning sköter föreningens fastigheter samt har en vaktmästare som regelbundet kollar till våra lokaler. Felanmälan i gemensamma utrymmen (t ex tvättstugor, belysning i trappuppgångar, källare mm) görs till dom. De hanterar även namnskyltar på dörrar samt är du osäker så kan du alltid öppna ett ärende så hjälper de dig att hitta rätt.

Du kan öppna ett ärende här till höger/under. För snabb hantering beskriv ditt ärende utförligt. Var noggrann med att ange kontaktuppgifter så Delagott kan kontakta dig. Styrelsen har även tillgång till alla ärenden och vi kollar regelbundet igenom listan.

Länk till Delagotts ärendehanteringssystem

Alternativt kan man ringa under dygnet runt på tel 08-55 11 05 00


Felanmälan som avser medlems lägenhet, t ex blandare och vitvaror ska inte göras via felanmälan utan där får man kontakta lämplig hantverkare själv.

Jour värme

Brf Järnheden samarbetar med WIAB, Wahlings Installationsservice AB vad gäller jour för skador på värme.

  • Ring under WiAB:s kontorstid måndag till fredag tel 08-80 20 40

  • Ring under icke kontorstid till larmcentralens tel 08-80 16 28

Larm på icke kontorstid skall undvikas och bör ske endast i följande fall:

1. Vid fel eller haveri där följdskador uppstår och förvärras, t ex vattenskada

2. I annat brådskande fall, t ex vintertid när värmeanläggningen ej fungerar

Då larmcentralen svarar skall följande meddelas; Detta larm skall vidarebefordras till Wahlings. Ange varifrån du ringer och lämna ditt namn och telefonnummer så att det vid behov kan göras en motringning. Ring därefter någon i styrelsen för att meddela vad som hänt.