Parkering

Parkering

Föreningen har 33 parkeringsplatser som förningens medlemmar kan hyra mot en kostnad av 300 kr/månaden. Sex av platserna är utrustade för laddning av el- eller hybridbil med en typ 2 3,7kW laddstation. En plats med laddstation kostar 400 kr i månaden samt kostnaden av förbrukad el. Kötiden varierar beroende omsättning men ligger i dag på runt 1-2 år.

Från och med 2022-01-01 tar vår ekonomiska förvaltare Simpleko över köhanteringen i vår förening. De kommer administrera kontrakt, kölista, uppsägningar samt utskick av erbjudanden.

Ni ställer er i kö enklast genom att logga in med Bank-ID via Simplekos portal ». I portalen hittar ni även närmre info vad gäller priser, kötid, uppsägningstider samt regler som gäller för just era parkeringar.


Nedan kommer en del generella regler som gäller för köhanteraren:

  • Erbjudanden skickas ut från Simplekos system när det finns en ledig plats, du har sju dagar på dig att svara på erbjudandet och tackar ja eller nej genom portalen

  • Du kan tacka nej max tre gånger innan du tas bort från kön. Att inte svara på erbjudandet tolkas som en nej-tackning

  • Din köplats baseras på datumet då du ställde dig i kön

  • När du tackat ja till en plats så skickar Simpleko ut ett kontrakt inom en vecka till den mailadress du har registrerad, kontrollera gärna i portalen så det är rätt mailadress registrerad

  • Uppsägningar skickas in till Simpleko skriftligt via ett ärende i portalen

Har ni frågor eller funderingar kan ni lägga ett ärende till Simpleko (i portalen), alternativt maila info@simpleko.se så hjälper dom dig vidare.